Header Image 0

Werkplaats

Onze werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Autocenter Andelst helpen we u graag

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

APK Keuring

Waarom een APK? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Autocenter Andelst kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal. Echter, wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koelvloeistof, kan er slijtage gaan ontstaan.

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven.

Morgen Internet - Zorgeloos website